Yritys "Lenptica" perustettiin vuonna 2006. Käytön aikana, yritys on muodostunut useita tärkeimpiä toimintoja. Tällä hetkellä siellä ovat 3 patentoitu tavaramerkit: "Lenptica" "KaplyaLeta" LenGofra". Industrial-varasto monimutkainen sijaitsee Petrodvorets alueella Pietarin ja Arkangelin alueella ja on noin 3500 neliömetriä.

"Ruokakomero of the sun"- niin sanottu Pohjoismainen marjoja tunnettu kirjailija ja luonnontieteilijä Mihail Prishvin.

Arkangelin alue antelias erilaisia lahjoja luonnon - marjoja, sieniä. Maaperän Pohjoisilla alueilla viljellään maatalouden, se ei ole tehnyt lannoitteita ja torjunta-aineita,joten se on puhdas, ja se on kaikkein täydellinen ja tasapainoinen koostumus kaikki mineraalit.Kannalta lyhyitä Pohjoisen kesän kasvit ovat "hidas"täytetään ja kerääntyä hivenaineita heidän apukeittiöt marja sen arvokkaita aineita. Siksi Pohjoismaiden marjat ovat hyödyllisiä ja oikeutetusti miehittää korkea paikka gadoterate, on parantavia ominaisuuksia, ja sisältää monia hyödyllisiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Oma verkosto, johon kuuluu yli 100 irrotuslaitoksiin 24 piirit koko alueella Arkangelin alueella,oman laivaston ajoneuvoja,antaa mahdollisuuden toteuttaa laadun valvontaa kaikissa tuotanto-ja pakkaus. Annamme sinulle mahdollisuuden ansaita paikalliset.

Sen jälkeen, kun hoidon alussa, marjat ja sienet ovat jäädyttäminen prosessi, puhdistus ja pakkaus. Tuotannossamme käytämme uusimpia laitteita, jonka avulla voit tallentaa kaikki hyödyllisiä ominaisuuksia metsää.Kaikki tuotteet ovat todistukset, jotka vastaavat standardin GOST. Joka pitää tuotteet ostajalle kunnossa, käytämme teknologian nopea jäädyttäminen IQF. Tilamme antaa meille mahdollisuuden jäädyttää jopa 20 tonnia päivässä. Lisäksi tuotteet käyvät läpi useita tasoja puhdistus -, lajittelu -, Pakattu jäädytetty muodossa oma paketti, jonka avulla voit tallentaa marjoja ja sieniä oikeassa muodossa ja toimitetaan liikenteen varastoissa Petrodvorets-alue, jossa on uusia jakelukanavia.

Varastossa meillä on henkilökuntaa auton, jotta tuotteiden kuljetus lämpötilan olosuhteissa. Varastoissa on myös säilyttää tarvittava lämpötila ja valvonta kosteus varastointi marjoja ja sieniä pakastettuina.

Tärkein nähtävyys yrityksemme on, että emme osta raaka-aineita muissa maissa ja alueilla,ja tarjota tuotteita omasta tuotannosta, joka on tarkoitettu tietyille kuluttajaryhmille.Tämä on merkittävä ero kilpailijoistamme.Kuten analyytikot ja asiantuntijat, markkinointi, tällä hetkellä markkinoilla on täynnä ehdotuksia, että ainoa ratkaisu on luoda tuotteita alle yksilöllisyyttä lähes jokainen kuluttaja.

PAKASTETUT MARJAT
Vaccínium myrtíllus
Pakkaus: Kraft laukku, 25 kg, Pakkauksessa 10 kg pakkaus 300 gr.
Vaccínium vítis-idaéa
Pakkaus: Kraft laukku, 25 kg, Pakkauksessa 10 kg pakkaus 300 gr.
Oxycóccus
Pakkaus: Kraft laukku, 25 kg, Pakkauksessa 10 kg pakkaus 300 gr.
Rubus chamaemorus
Pakkaus: Kraft laukku, 25 kg, Pakkauksessa 10 kg pakkaus 300 gr.
Показать больше
PAKASTETUT SIENET
Boletus Pinecola
Pakkaus: Laatikko 5 kg
Leccinum aurantiacum
Pakkaus: Laatikko 5 kg
Xerocomus
Pakkaus: Laatikko 5 kg
Cantharellus cibarius
Pakkaus: Laatikko 5 kg
Показать больше

Toimisto:
198504 Pietarista, Pietarhovin, Ensimmäinen toukokuuta-kadulla. d. 89

MYYNTI
Operaattorit myyntiosasto, kun tilauksia
Puhelin: +7 (812) 454 0405 EXT. 103, 101, 117

Puhelin: +7 (921) 561 08 00

E-mail: Zakaz@lenptica.com

Osoite tuotanto:
165150 Arkangelin alueella, Velsk, katu Kaupankäynnin D. 10Ж

 

Tel. +7 (921) 819 83 33

E-mail: Zakaz@lenptica.com

  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean
  • Google+ Clean

© 2006-2019 Kaplyaleta.com